Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom een droneverzekering afsluiten?

Drones worden voor steeds meer doeleinden ingezet. In tv-series en films zien we bijvoorbeeld regelmatig beelden die met een drone gemaakt zijn. Ook in andere sectoren, zoals bouw en transport, zijn drones niet meer weg te denken. Het gebruik ervan zal in de komende jaren alleen maar toenemen, maar daar zijn ook risico's aan verbonden. Met VD Drone bieden wij een gespecialiseerde oplossing om uw drone te verzekeren.

Welke risico's dekt onze droneverzekering?

U bent wettelijk verplicht om bij het gebruik van een drone uw aansprakelijkheid voor schade aan derden te verzekeren. Onze oplossing biedt naast die verplichte BA-verzekering ook een casco-dekking voor uw drone en rechtsbijstand.

Sterke voorwaarden aan scherpe tarieven

Dankzij onze onafhankelijke positie als makelaar kunnen we u de beste voorwaarden op de markt aan zeer scherpe tarieven aanbieden. Voor de wettelijk verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) heeft u de keuze tussen twee verzekerde kapitalen:

  • 1 miljoen euro
  • 2,5 miljoen euro

Een hogere dekking kan nuttig zijn wanneer de vluchten meer risico inhouden en er dus ook meer kans is op een grotere schadeclaim.

Bent u benieuwd welk bedrag u voor de verzekering van een drone moet rekenen?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Onze beheerders bezorgen binnen de twee werkdagen een voorstel op uw maat.

Verzekeringsnemer
Taal
Bent u lid van een dronefederatie?
Te verzekeren drone
Het serienummer hoeft u niet verplicht in te vullen voor uw offerteaanvraag, maar we hebben het wel nodig om uw polis op te maken.

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven