Facebook

Verzeker uw gezin tegen alle risico’s

Verzekeringspolissen vergelijken is niet eenvoudig. Maar het is wél nodig. Daarom tekenen wij voor u die waterdichte dekkingen tegen alle risico's uit. En geven we een snelle service bij schade. Zo slaapt u gerust.

Kom vrijblijvend over uw verzekeringen praten

art_gezin

Verzekeringen voor úw gezin

Van Dessel is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Dat betekent dat u altijd objectief advies krijgt over de inhoud van uw verzekeringspolissen. U vindt bij ons alle verzekeringen:

Vandessel_overzicht_gezin_th

 

Verzeker uw Hoor-implantaten Online

 

Auto? Woning? Kinderen? Voor elk risico halen we voor u het onderste uit de kan. Maximale dekking tegen minimale tarieven. En een service om ú tegen te zeggen.

We garanderen u:

  1. Onafhankelijk advies – Van Dessel is niet aan een verzekeringsmaatschappij gebonden. We zoeken dus helemaal vrij naar de beste voorwaarden voor u.
  2. Volledige dekking – U kunt bij ons terecht voor alle gezinsverzekeringen: auto, brand, ongevallen, BA gezin, bijstand, hospitalisatie, levensverzekeringen, … 
  3. Persoonlijke service – Uw dossierbeheerder bij Van Dessel is een expert en een professional. Maar hij zet zijn kennis graag om in duidelijke taal. Zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  4. Maximale voordelen – We bundelen uw polissen in een pakket. Zo geniet u van gratis premiesplitsing, lagere vrijstellingen en een optimale service.

Verzeker uw pensioen

Verzeker uw bedrijf

Verzeker uw
bedrijfsvoertuig

Vraag meteen een vrijblijvend gesprek

Advies over pensioen en beleggingen
Uw gezin beschermen betekent ook: aan uw toekomst denken. En uw spaargeld verstandig beleggen. Onze financiële experts tekenen graag een persoonlijk spaar- en beleggingstraject voor u uit. Met de juiste producten, zoals pensioensparen, lange termijn sparen, vrij aanvullend pensioen zelfstandigen, beleggingen.

logo vandessel

Door deze 2 vragen te beantwoorden, helpt u ons deze website beter te maken.
U kunt dit venster gewoon sluiten als u niet wilt antwoorden.

U bezoekt onze website als …
Wat komt u op onze website doen? Omschrijf zo specifiek mogelijk.
Verstuur