Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

gebundelde verkoop hypotheek
Sofie Verlinden
1 min

Nieuwe wetgeving rond gebundelde verkoop bij hypothecaire kredieten

Het is een gangbare verkooptechniek bij banken: u vraagt een hypothecair krediet en krijgt korting op uw rentevoet als u bij dezelfde bank ook uw brandverzekering, of een ander verzekeringsproduct, afsluit.  Beslist u nadien dit gekoppeld product elders onder te brengen, wordt deze toegekende korting op de rentevoet geschrapt. 

Lees meer
droneverzekering
Tim Verlinden
1 min

Verzekering van de droneleasing: ALD Automotive en Van Dessel slaan de vleugels uit

ALD Automotive en Van Dessel bundelen samen de krachten om droneleasing en de verzekering ervan aan te bieden. Drones worden vandaag al ingezet voor diverse opdrachten in verschillende sectoren, zoals het vastleggen van sportevenementen of het analyseren van verkeersongevallen. In de toekomst zullen ze steeds vaker worden ingezet voor taken die te moeilijk of gevaarlijk zijn voor mensen, zoals het controleren van kerncentrales en offshore windmolenparken. 

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven