Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

Gewijzigde procedure voor de aanvraag van RIZIV-toelagen voor geconventioneerde (para)medische beroepers
Onze expert
1 min

Hulp nodig bij de nieuwe aanvraagprocedure voor RIZIV-toelagen? Wij zijn er voor u!

Sinds dit jaar kunnen geconventioneerde zorgverleners met een (para)medisch beroep hun RIZIV-toelagen digitaal aanvragen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de nieuwe procedure en bieden dan ook graag hulp als u vragen of problemen heeft bij uw aanvraag.

Lees meer
Iedereen 1000
Onze expert
4 min

Van Dessel trapt 5.000 kilometer tegen kanker

Sinds 2015 gaat Van Dessel elk jaar de sportieve uitdaging aan om in het Hemelvaartweekend 1.000 km voor Kom op tegen Kanker te fietsen. Die organisatie deed dit jaar een serieuze inspanning om de deelnemers ondanks corona toch de gekende warme sfeer te doen beleven met Iedereen 1000.

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven