Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

Hoe wordt schade met niet-geïmmatriculeerde voertuigen gedekt?
Onze expert
2 min

Zijn schadegevallen met een niet-geïmmatriculeerd werktuig op de openbare weg gedekt?

Schadegevallen met niet-geïmmatriculeerde werktuigen op de openbare weg worden per definitie niet gedekt door een verzekering BA Uitbating, al maken sommige verzekeraars daarop een uitzondering. Weet u graag zeker of u goed beschermd bent? Roep gerust ons advies in om persoonlijke situatie uit te klaren.

Lees meer
Rijhulpsystemen
Katleen Liekens
2 min

Hebben rijhulpsystemen impact op uw autoverzekering?

Rijhulpsystemen helpen het aantal auto-ongevallen en de ernst ervan te verminderen. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen houden daar rekening mee en kennen een korting toe voor de verzekering van wagens die ermee uitgerust zijn. U heeft er dus alle baat bij om de aanwezigheid van zulke rijhulpsystemen te melden.

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven