Overslaan en naar de inhoud gaan

Als zelfstandig ondernemer is de weg naar succes vaak hobbelig. Een ongeval, beroepsfout of brandschade kan iedereen overkomen. De impact daarvan op uw activiteiten is vaak niet te onderschatten. Daarom komen wij met een oplossing: VD Manager Solutions. Dit verzekeringspakket bevat alle dekkingen die voor een zelfstandig ondernemer onmisbaar zijn.

De totaaloplossing voor elke zelfstandige ondernemer

VD Manager Solutions bevat alle dekkingen om uw zaak of professionele activiteiten en uw privéleven te beschermen.

Uw privéleven

Uw zaak en professionele activiteiten

Zorgeloos leven en ondernemen

VD Manager Solutions is een totaalpakket dat we ontwikkeld hebben om flexibel en optimaal te kunnen inspelen op uw persoonlijke situatie en wensen. Uit de waaier aan verzekeringen selecteren we de dekkingen die u nodig heeft om uw zaak en uw gezin te vrijwaren wanneer het tegenzit. Zo hoeft u niet wakker te liggen van eventuele risico’s en kunt u zich zorgeloos focussen op datgene waar u sterk in bent: ondernemen.

Bovendien is het voor ons niet afgelopen eens uw verzekeringen opgestart zijn. Via jaarlijkse opvolging waken we erover dat uw risico’s steeds passend en kostenefficiënt gedekt blijven. Dankzij een overzichtelijk inventarisdocument houdt u zelf ook de vinger aan de pols. 

Waarom kiezen voor Van Dessel?

Bij de selectie van uw verzekeringspakket houden we uiteraard rekening met de prijs, maar nog belangrijker is voor ons de kwaliteit en onafhankelijkheid in ons advies. Met onze oplossing bent u er zeker van dat die verhouding goed zit.

We zweren ook bij transparantie: we spreken mensentaal zodat u perfect weet wat uw pakket inhoudt.

Dankzij onze ervaring en onze sterke onderhandelingspositie bij verzekeraars weten we bovendien waar we het verschil kunnen maken én doen we dat ook:

  • Om al uw vormen van aansprakelijkheid efficiënt te verzekeren, combineren we alle mogelijke aansprakelijkheidsrisico’s in één pakketpolis.
  • We stemmen uw brandverzekering af op uw activiteit als zelfstandig ondernemer en verzekeren uw juwelen en kunst bij de top in Europa.
  • U kunt rekenen op ons advies om het spaartegoed van uw extralegale pensioenplannen te gebruiken voor de financiering van privé onroerend goed.
  • Uniek op de verzekeringsmarkt zijn onze speciale voorwaarden voor dure middenklassewagens, exclusieve voertuigen en oldtimers.

Welk budget moet u rekenen voor zo’n verzekeringspakket als zelfstandig ondernemer?

Krijgt u graag een idee van het budget dat u moet rekenen? Bekijk ons voorbeeld van een financieel plan voor een zelfstandig ondernemer.

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven