Overslaan en naar de inhoud gaan

U komt thuis met de boodschappen en struikelt, u bent in de tuin aan het werken en laat een hamer op uw voet vallen, u bent aan het fietsen en valt of erger nog, u bent onderweg met de auto en heeft een ongeval. Het zijn allemaal onverwachte gebeurtenissen in uw privéleven die grote gevolgen met zich mee kunnen brengen. Denk maar aan langdurige arbeidsongeschiktheid of een ziekenhuisopname.

Daartegen wilt u zichzelf en uw gezin vast zo goed mogelijk beschermen. Wij raden u daarom aan  een privéongevallenverzekering af te sluiten. Die vergoedt de kosten van ongevallen die in uw privéleven gebeuren, maar dekt ook verkeersrisico’s die komen kijken bij onder andere motorrijden en rijden met een brommer of een fiets.

Met een privéongevallenverzekering bent u er dus zeker van dat u en uw gezin beschermd zijn tegen de financiële gevolgen van ongevallen in uw privéleven. Bij het afsluiten van die verzekering helpen wij u graag verder. Als u hierover meer informatie wenst, kunt u steeds contact met ons opnemen via 03 482 15 30 of info@vandessel.be.

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven