Wenst u advies of een kennismakend gesprek?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 03 420 06 72 of
03 420 06 91.

Bereken meteen uw premie

Hoe groot zijn de cyberrisico's?

Wist u dat vandaag al twee derde van de Belgische bedrijven slachtoffer van financieel-economische fraude werd, en dan vooral van cybercriminaliteit?** Cyberfraude treft bedrijven van alle grootte, in alle sectoren. Vooral kmo’s en zelfstandigen zijn kwetsbaar: zij beschikken minder over de middelen om een degelijk beveiligingssysteem op te zetten en hebben vaak minder slagkracht om de kosten als gevolg van een cyberschade op te vangen.

Hoe goed uw IT-beveiliging ook is, waterdicht is ze jammer genoeg nooit. Dat bewijst het verhaal van Groep F&S, dat ten prooi viel aan cyberterroristen. Ook onze klant Nikola, specialist in tweedehands Tesla's, werd getroffen door een ransomware-virus. De schade kon gelukkig vlot afgehandeld worden dankzij de cyberverzekering:
 


 

Beveilig uw cruciale data en vermijd kosten

Met een goed preventieplan verkleint u de kans dat cybercriminelen uw bedrijf of uw cruciale data treffen - via hacking, phishing, malware, netwerkscanning of zelfs cyberafpersing. Maar 100% veilig bestaat jammer genoeg niet in cyber.

Wanneer u een goede cyberverzekering afsluit, wapent u uw bedrijf tegen de mogelijke gevolgen van cyberschade en de daaraan verbonden kosten, die hoog kunnen oplopen. En dat is vandaag echt wel een must .

 
 • U bent verzekerd tegen cyberschade aan derden

  De nieuwe privacywetgeving (GDPR of AVG) stelt u medeverantwoordelijk voor third party-risico’s. Sinds 25 mei 2018 bent u verplicht om een cyberinbreuk of datalek binnen de 72 uur te melden - bij de toezichthoudende autoriteiten, én bij alle gedupeerde personen of bedrijven. Zo’n melding kan torenhoge kosten met zich meebrengen.
 • U dekt zich in tegen onvoorziene kosten

  Een cyberaanval legt vaak uw computers en machines en dus uw activiteiten tijdelijk lam. Of verplicht u om een project of databank weer van nul te beginnen. Ook die kosten lopen hoog op en zijn vaak niet begroot.
 • U verlicht uw eigen risico

  U dekt uw eigen IT-systemen en bedrijfsactiviteiten best tegen first party-risico’s in. Zo verlicht u uw eigen kosten als gevolg van een inbreuk of datalek: losgeld, digitaal forensisch onderzoek, public relations en crisismanagement, …
 • U verzekert cruciale data tegen hackers

  Klantenadressen, creditcarddata, payrollgegevens en medische informatie: ze zijn een gegeerde prooi voor cybercriminelen. Het herstellen van IT-systemen, website, intranet, programma’s en het recupereren van data vergen enorm veel kosten, tijd en inzet
 

Download ons e-book over data risks en cyberverzekering

 

Cyberverzekering via Van Dessel: wij maken het verschil

Wat biedt de Van Dessel-cyberverzekering u?

1. Vergoeding tijdelijke inactiviteit

Legt een cyberaanval uw bedrijfsactiviteiten stil? Dan vergoedt uw cyberpolis de bedrijfsschade door tijdelijke inactiviteit.

2. Tussenkomst data- en systeemherstel

Uw verzekering komt tussen in de kosten voor het herstel van besmette data en systemen. Bovendien garandeert ze u ook een snelle en doelgerichte bijstand na een inbreuk. Ervaren security- en privacyprofessionals helpen u om uw systemen zo snel mogelijk te herstellen en alle belanghebbenden te informeren.

3. Terugbetaling financiële verliezen of boetes

Ook verlies van geld op uw rekening of losgeld bij cyberafpersing wordt terugbetaald, net als administratieve boetes opgelegd door de overheid bij een gegevenslek.

4. Eenvoudige tariefstructuur, transparante voorwaarden

Uw cyber- en data risks-verzekering toont u helder en transparant wat uw dekking is. Zonder een resem aan onderschrijvingsvoorwaarden én met een zeer duidelijke tariefstructuur. Bereken hieronder meteen uw cyberverzekeringspremie.

5. Vergoeding meldingskosten derde partij

Uw cyberverzekering vergoedt de kosten van de verplichte cyberschademeldingen aan derde partijen, net als eventuele boetes die tot 4% van uw omzetcijfer kunnen bedragen.

6. Preventieadvies en gratis bedrijfsscan om uw cyberrisico’s in te schatten

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen, dus helpen we ook met de preventie van cybercriminaliteit. U krijgt gespecialiseerd advies en we scannen uw bedrijf gratis op cyberrisico’s.
 

Hoeveel kost een cyberverzekering?

Bereken snel en eenvoudig de premie voor uw cyberpolis;

Per aanspraak en maximaal per verzekeringsjaar
Bedraagt uw jaaromzet meer dan € 10.000.000? Contacteer uw accountmanager of één van onze cyberspecialisten op 03 482 15 30.

Meer weten over cyberverzekering?

Onze experten staan u graag te woord. U kunt hen contacteren via info@vandessel.be of telefonisch op 03 482 15 30.* De vermelde tarieven zijn exclusief verzekeringstaksen en inclusief provisie. Raadpleeg steeds de algemene voorwaarden voor de meest actuele en bindende informatie.

** Bron: https://www.demorgen.be/economie/cybercriminaliteit-blijft-meest-voorkomende-economisch-misdrijf-in-belgie-b4c19729/

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.