Wenst u advies of een kennismakend gesprek?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 03 482 15 30.

De transportsector staat voor tal van uitdagingen: de strenge wetgeving, dichtslibbende wegen en ook digitalisering hebben een belangrijke impact op de activiteiten van transportbedrijven. Daarom is een goede verzekering meer dan ooit een must. Als specialist in transportpolissen zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart de baan op kunt.
 

Hoe maken wij het verschil?

 
  • Met onze eigen software VD Fleet Solutions beheert u 24/7 uw contracten en schades online. Heel eenvoudig en transparant: al uw polissen zijn samengebracht in één overzichtelijk contract.
  • Wij verzekeren uw transport ook in het buitenland. Dankzij ons lidmaatschap bij verschillende internationale makelaarsnetwerken zijn we perfect op de hoogte van lokale regelgeving. Met een vestiging in Slovakije kunnen we u van nabij helpen in geval van schade of verzekeringsproblemen.  
  • Onze polissen met eigen voorwaarden bevatten heel wat dekkingen die elders niet opgenomen zijn. Uw voordeel: veel minder discussie in geval van schade door een heel beperkte lijst van uitgesloten risico’s.  

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.