Overslaan en naar de inhoud gaan

Log!Ville is met zijn oppervlakte van 2.500 m² het grootste innovatie- en demonstratiecentrum voor de logistiek in Europa. Ondernemers kunnen er op een indrukwekkende manier de nieuwste technologische ontwikkelingen voor de supply chain ontdekken, beleven en uittesten: vrachtwagens op waterstof, inventarisbeheer met drones, autonome mobiele magazijnrobots, digitale productpaspoorten, … Dat moet hen inspireren om hun logistieke activiteiten te automatiseren, digitaliseren en verduurzamen.

Van Dessel heeft als Foundation partner mee zijn schouders gezet onder de realisatie van dit unieke project. COO Chris Govaerts: “Dit engagement was voor ons bijna vanzelfsprekend, want als verzekeringspartner met specialisatie in transport en logistiek volgen we de innovaties in deze sector heel nauw op. Nieuwe ontwikkelingen zorgen voor nieuwe risico’s en daar willen wij de gepaste verzekeringsoplossingen voor voorzien.”

Op maandag 4 oktober werd het nieuwe centrum officieel ingehuldigd. Op de openingsceremonie waren onze collega’s Chris Govaerts, Bart Rogiest, Jordy Storms en Filip Frans aanwezig om Van Dessel te vertegenwoordigen.

Een delegatie van Van Dessel was aanwezig op de openingsceremonie

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven