Wenst u advies of een kennismakend gesprek?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 03 482 15 30.

De stijgende verkoopcijfers tonen aan dat elektrische auto’s steeds meer ingeburgerd geraken. De verzekeringsmarkt beantwoordt deze trend maar moeilijk. Door de hogere aankoopprijs en dure schadegevallen bieden voorlopig slechts enkele verzekeraars een volwaardige oplossing aan voor dit soort wagens. Met VD EV (Electric Vehicle) Solutions dichten wij dit gat in de verzekeringsmarkt.
 

Hoe maken wij het verschil?

 
  • Wij verzekeren uw elektrische wagen aan een scherp tarief. Neem de proef op de som voor uw Tesla: bereken uw premie in enkele klikken.
  • Onze EV-verzekering omvat een zeer ruime dekking. Naast de wettelijk verplichte waarborg BA is een omniumverzekering van uw elektrische wagen inbegrepen.  
  • Tijdens de eerste drie jaar van uw contract wordt er bij bepaalde types van wagens geen afschrijving toegepast. Bij totaalverlies wordt gedurende die periode dus 100% van de nieuwwaarde uitbetaald.  
  • VD EV Solutions is een transparant product zonder kleine lettertjes, wat discussie vermijdt. Bij eigen schade geldt bijvoorbeeld een vaste vrijstelling van 950 euro voor een Tesla.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.