Uw ‘groene kaart’ wordt wit

04-06-2020
De internationale motorrijtuigverzekeringskaart, die u waarschijnlijk beter kent als de ‘groene kaart’, verliest vanaf juli van dit jaar haar typische groene kleur. Voortaan krijgt dit document een witte kleur, al zal de wijziging stapsgewijs doorgevoerd worden.

Installatie transparante afschermingen in voertuigen: wat met uw verzekeringen?

22-05-2020
De overheid heeft een reeks voorschriften uitgewerkt voor de plaatsing van transparante afschermingen in voertuigen. Dankzij zo'n afscherming kunnen bedrijven waarvan de werknemers zich met een bestelwagen of minibus moeten verplaatsen toch functioneren zolang de coronamaatregelen gelden. Waaraan moet u bij de installatie denken om in orde te blijven met uw verzekeringen?

Goederenvervoer tijdens corona: hou rekening met bijkomende risico’s

14-05-2020
Wereldwijd nemen overheden maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De uitzonderlijke omstandigheden hebben een grote impact op het verloop van transporten en de tussentijdse opslag van goederen. Bent u betrokken bij goederenvervoer? Schenk dan zeker aandacht aan deze adviezen.

Medische formaliteiten voor overlijdens- en arbeidsongeschiktheidsverzekering tijdelijk versoepeld

24-04-2020
Door de coronacrisis worden de regels voor medische aanvaarding bij arbeidsongeschiktheids- en overlijdensverzekeringen tijdelijk versoepeld. Tot een bepaalde leeftijd en kapitaal kunt u zich nu eenvoudig verzekeren zonder veel formaliteiten. Weet u trouwens tegen welke premie u zich als zelfstandig ondernemer kunt verzekeren?

Bezorgd over de gevolgen van de coronacrisis? Wij staan klaar om u te adviseren!

30-03-2020
Geen enkele onderneming ontsnapt nog aan de gevolgen van de coronacrisis. Het is logisch dat bedrijfsleiders in deze financieel moeilijke tijden hun uitgaven en kostenposten kritisch evalueren. Als partner staan wij u daar graag in bij, want halsoverkop besparen op uw verzekeringen is niet aangeraden. Net nu zijn veiligheid en zekerheid van het allergrootste belang voor u en uw onderneming.

Schade of financieel verlies door coronavirus: wanneer kunt u beroep doen op uw verzekering?

18-03-2020
Het coronavirus deint over de hele wereld uit. De strenge maatregelen die de overheden opleggen om het virus in te dammen, tonen de ernst van de situatie aan. Landsgrenzen gaan dicht, winkels en horecazaken sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast, bedrijven laten hun medewerkers telewerken en vragen hen om bij het minste vermoeden van ziekte thuis te blijven. Uiteraard veroorzaakt deze ongewone toestand heel wat onzekerheid en vragen bij de bevolking. In onderstaand overzicht proberen we de meest prangende vragen van onze klanten te beantwoorden

VD Run 4 Fun: maakt u samen met ons een betere wereld?

10-03-2020
Op zondag 13 september 2020 organiseren onze medewerkers de VD Run 4 Fun, een recreatief loop- en wandelevent. De opbrengst gaat integraal naar Beyond the Moon, een vzw die vakanties organiseert voor gezinnen met een ziek kind.