Geen enkele onderneming ontsnapt nog aan de gevolgen van de coronacrisis. Het is logisch dat bedrijfsleiders in deze financieel moeilijke tijden hun uitgaven en kostenposten kritisch evalueren. Als partner staan wij u daar graag in bij, want halsoverkop besparen op uw verzekeringen is niet aangeraden. Net nu zijn veiligheid en zekerheid van het allergrootste belang voor u en uw onderneming.

Van een gunstig economisch klimaat met een steeds maar groeiende beurs zijn we totaal onverwacht en op amper een maand tijd in een nooit geziene recessie terechtgekomen. Het coronavirus treft onze maatschappij op een manier die we tot nu nooit gekend hebben: eenieders gezondheid, van jong en oud, wordt plots bedreigd. Om die crisissituatie het hoofd te bieden, moeten we allen grote opofferingen doen. We voelen dat in ons sociaal leven, maar ook – en vooral – in ons beroepsleven. Haast niemand kan zijn job nog naar behoren uitvoeren, sommige bedrijven liggen zelfs helemaal stil. Dat heeft een directe invloed op de omzet van onze ondernemingen.

Het is dan ook logisch dat bedrijfsleiders hun uitgaven en kostenposten kritisch evalueren. Als trouwe partner willen we u daar graag bij helpen. Halsoverkop aan cost cutting doen is immers niet aangeraden, ook niet in uw verzekeringspakket.

Sommige verzekeringen zijn wettelijk gereglementeerd. Maar ook andere, niet-verplichte verzekeringen kunnen beter intact blijven. Zeker in deze crisisperiode zijn een gewaarborgd inkomen en een overlijdensdekking, veelal geïntegreerd in een pensioenverzekering, onmisbaar voor een zelfstandig ondernemer. Het is dan ook niet verstandig om uw betalingen voor een IPT, groepsverzekering of VAPZ abrupt te stoppen.

Als u dit wenst, kunnen wij uw specifieke situatie samen bekijken. Primordiaal is dat uw veiligheid en zekerheid niet in gevaar komen. Neem gerust contact op met uw gebruikelijk aanspreekpunt bij Van Dessel als u zich verder wilt laten adviseren.
 
Voor uw en onze veiligheid volgen we de richtlijn van de overheid om zo weinig mogelijk fysieke afspraken te maken met onze klanten. Om u toch onze gekende service te bieden, zetten we maximaal in op digitale dienstverlening. Al onze medewerkers beschikken over de tools om een video- of conference call te organiseren. Zo blijven we perfect bereikbaar en kunnen we uw dossier samen met u bespreken. 
30-03-2020
Wenst u advies over uw verzekeringspakket in tijden van corona? Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons op het telefoonnummer 03 482 15 30 of via mail: