Door de coronacrisis zitten we tegenwoordig veel meer thuis dan we tot voor kort gewoon waren. Bovendien vullen we onze vrije tijd nu anders in met buitenactiviteiten zoals lopen, wandelen of fietsen. Een ongeluk in huis of bij het sporten is daardoor al veel sneller gebeurd dan voordien. Daar wilt u uiteraard voor verzekerd zijn. Met een privéongevallenverzekering bent u beschermd tegen ongevallen die zich voordoen in uw privéleven.

U komt thuis met de boodschappen en struikelt, u bent in de tuin aan het werken en laat een hamer op uw voet vallen, u bent aan het fietsen en valt of erger nog, u bent onderweg met de auto en heeft een ongeval. Het zijn allemaal onverwachte gebeurtenissen in uw privéleven die grote gevolgen met zich mee kunnen brengen. Denk maar aan langdurige arbeidsongeschiktheid of een ziekenhuisopname.

Daartegen wilt u zichzelf en uw gezin vast zo goed mogelijk beschermen. Wij raden u daarom aan  een privéongevallenverzekering af te sluiten. Die vergoedt de kosten van ongevallen die in uw privéleven gebeuren, maar dekt ook verkeersrisico’s die komen kijken bij onder andere motorrijden en rijden met een brommer of een fiets.

Met een privéongevallenverzekering bent u er dus zeker van dat u en uw gezin beschermd zijn tegen de financiële gevolgen van ongevallen in uw privéleven. Bij het afsluiten van die verzekering helpen wij u graag verder. Als u hierover meer informatie wenst, kunt u steeds contact met ons opnemen via 03 482 15 30 of info@vandessel.be.
22-02-2021
Hebt u een vraag over uw deze verzekering? Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons op het telefoonnummer 03 482 15 30 of via mail: