Bezorgd over de gevolgen van de coronacrisis? Wij staan klaar om u te adviseren!

30-03-2020
Geen enkele onderneming ontsnapt nog aan de gevolgen van de coronacrisis. Het is logisch dat bedrijfsleiders in deze financieel moeilijke tijden hun uitgaven en kostenposten kritisch evalueren. Als partner staan wij u daar graag in bij, want halsoverkop besparen op uw verzekeringen is niet aangeraden. Net nu zijn veiligheid en zekerheid van het allergrootste belang voor u en uw onderneming.

Schade of financieel verlies door coronavirus: wanneer kunt u beroep doen op uw verzekering?

18-03-2020
Het coronavirus deint over de hele wereld uit. De strenge maatregelen die de overheden opleggen om het virus in te dammen, tonen de ernst van de situatie aan. Landsgrenzen gaan dicht, winkels en horecazaken sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast, bedrijven laten hun medewerkers telewerken en vragen hen om bij het minste vermoeden van ziekte thuis te blijven. Uiteraard veroorzaakt deze ongewone toestand heel wat onzekerheid en vragen bij de bevolking. In onderstaand overzicht proberen we de meest prangende vragen van onze klanten te beantwoorden

VD Run 4 Fun: maakt u samen met ons een betere wereld?

10-03-2020
Op zondag 13 september 2020 organiseren onze medewerkers de VD Run 4 Fun, een recreatief loop- en wandelevent. De opbrengst gaat integraal naar Beyond the Moon, een vzw die vakanties organiseert voor gezinnen met een ziek kind.

Schade aan uw woning: wat kunt u best doen (en wat niet)?

06-03-2020
Bij een schadegeval wilt u op uw makelaar kunnen rekenen. Logisch, want het is nooit een leuke ervaring en op zo’n moment is alle hulp en bijstand welkom. Daarom bundelen wij in onze nieuwe reeks ‘Eerste Hulp bij Schade’ allerhande tips en adviezen om schadegevallen vlot af te handelen – en nog beter: te voorkomen. In dit eerste deel belichten we schade aan de woning.

Na afschaffing woonbonus: is langetermijnsparen voor u interessant om belastingvoordeel te genieten?

03-03-2020
Met de afschaffing van de woonbonus sinds 1 januari 2020 viel ook het daarmee samenhangende fiscale voordeel weg. Langetermijnsparen is een goed alternatief om toch een belastingvermindering te blijven genieten. Wat houdt langetermijnsparen precies in en voor wie is het interessant?

Nederland verplicht melding van tijdelijke vervoersopdrachten door buitenlandse chauffeurs

19-02-2020
Buitenlandse transportfirma’s zijn vanaf 1 maart van dit jaar verplicht om tijdelijke vervoersopdrachten door buitenlandse chauffeurs in Nederland te melden via een online loket.

Wat als u door het coronavirus uw reis naar China wilt afzeggen?

18-02-2020
China wordt momenteel geteisterd door het coronavirus. Wat moet u doen als u een trip naar China gepland heeft? En komt uw annulatieverzekering tussen als u uw reis wilt afzeggen omwille van het coronavirus?

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.