Van Dessel breidt activiteiten uit door meerderheidsbelang in Affirmo

24-04-2018
Van Dessel Insurance Brokers neemt een strategisch meerderheidsbelang in het Gentse makelaarskantoor Affirmo. Met deze participatie zet Van Dessel een belangrijke stap om zijn positie als toonaangevende verzekeringsmakelaar ook in Oost- en West-Vlaanderen te verstevigen.

"Een cyberverzekering kost maar een fractie van wat we nu kwijt zijn"

02-03-2018
Het Kempens interieurbouwbedrijf Groep F&S werd het slachtoffer van een cyberaanval. Zaakvoerder Filip Oost: “Alleen al aan IT-kosten zijn we ruim 15.000 euro kwijt. Om nog maar te zwijgen van de onderbreking van onze productie. Een cyberverzekering zou ons maar een fractie van dat bedrag gekost hebben.” Lees het volledige relaas.

Gsm'en achter het stuur: hoe blijft u in regel?

28-02-2018
Gsm-gebruik achter het stuur is bij wet verboden en wordt streng bestraft met boetes tot 200 euro. Maar de wetgeving rond gsm'en in het verkeer is niet altijd duidelijk, want we krijgen er regelmatig vragen over in het kader van rechtsbijstand. Daarom zetten we de spelregels nog eens op een rijtje.

Van Dessel strijdt mee in mountainbikewedstrijd voor goede doel

26-02-2018
Van Dessel staat al voor de vierde keer aan de start van de Fifty-One Charity Biking cup, een mountainbikewedstrijd voor het goede doel. Onze collega’s Gert en Luc, deelnemers van het eerste uur, vertellen waarom ze mee op de fiets springen.

Cijfer: 2.587

23-02-2018
2.587 … of het aantal klanten dat zich in 2017 geregistreerd heeft voor e-invoicing.

Ook zelfstandigen zonder vennootschap kunnen binnenkort een extra aanvullend pensioen opbouwen

25-01-2018
Minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine werkt aan een grondige hervorming van het pensioensysteem. Vooral de POZ, de pensioenovereenkomst voor zelfstandigen, is heel actueel. Dankzij dit nieuwe stelsel kunnen zelfstandigen zonder eigen vennootschap binnenkort op een fiscaalvriendelijke manier een extra aanvullend pensioen opbouwen.

Nieuwe verzekeringsoplossingen geven financiële ondersteuning bij tegenslag in uw gezin

26-12-2017
Verzekeringen voor onze auto en onze woning: we hebben ze allemaal wel. Een ongeval of een brand kan ons tenslotte altijd overkomen, dus is het maar logisch dat we ons ertegen verzekeren. Nochtans blijkt dat de gemiddelde Belg veel meer wakker ligt van tegenslagen als jobverlies, ziekte of overlijden. En dan vooral van de financiële gevolgen die het geheel of gedeeltelijk wegvallen van een inkomen door zo’n gebeurtenis zou hebben voor zijn gezin. Verzekeraars zijn zich daarvan bewust en brengen producten op de markt om zulke financiële problemen snel en tijdelijk op te vangen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.