De privéongevallenverzekering: financieel vangnet voor ongevallen in uw vrije tijd

22-02-2021
Door de coronamaatregelen zijn we op thuiswerk aangewezen en vullen we onze vrije tijd meer in met buitenactiviteiten. Een ongeval in huis of tijdens het sporten kan zich daardoor nu sneller voordoen dan voordien. Met een privéongevallenverzekering bent u zeker dat u en uw gezin beschermd zijn tegen ongevallen in uw privéleven.

Heeft covid-19 een impact gehad op uw aanvullende pensioenopbouw als zelfstandige?

16-02-2021
De coronamaatregelen hebben wellicht een grote invloed gehad op uw pensioenopbouw als zelfstandige. De kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet, is reëel. Wij helpen u dan ook graag die wirwar van coronagevolgen uit te klaren.

Assuralia legt verzekeringsfraude aan banden met nieuwe databank

02-02-2021
Fraude bij schadeaangiftes voor autoverzekeringen zijn een plaag voor de verzekeraars én al hun klanten, die uiteindelijk mee voor de kosten opdraaien. Daar probeert Assuralia een stokje voor te steken met een databank waarin alle gegevens van aangiftes voor auto-ongevallen verzameld worden. Zo kunnen Belgische verzekeraars nagaan of de schadegevallen die ze behandelen al bij andere verzekeraars gepasseerd zijn en fraude tijdig ontdekken.

Brokerslink maakt internationaal verzekeren makkelijk met Space B

01-02-2021
Om het beheren van internationale verzekeringsprogramma’s makkelijker te maken heeft Brokerslink een online platform ontwikkeld: Space B. Daarop worden alle relevante data in één portfolio verzameld zodat verzekeringsmakelaars de internationale programma’s van hun klanten kunnen opvolgen. We zijn trots dat onze experten mee aan de wieg stonden van deze revolutionaire beheerstool!

Mobiel testlab helpt transportbedrijven verzekeringsproblemen door niet-correct verpakte ladingen te vermijden

07-12-2020
Als transportbedrijf is het van groot belang om te controleren dat de ladingen die u toevertrouwd zijn correct verpakt werden. Wanneer die niet voldoen aan de Europese norm EUMOS 40509, kan dat immers gevolgen hebben voor uw verzekering bij een schadegeval. Om na te gaan of uw verpakkingen aan die norm beantwoorden, komt CS-TS, het eerste mobiele testlab in de Benelux, die controles nu op uw site doorvoeren. Zo bespaart u tijd en kosten en kan u uw ladingen met een gerust hart de baan op sturen.

Thuiswerken triggert cybercriminelen – hoe beschermt u uw medewerkers?

01-12-2020
Sinds de komst van het coronavirus zijn we massaal aan het thuiswerken geslagen. Dat heeft voordelen, maar brengt ook grote uitdagingen op het gebied van security met zich mee. De overbelasting van toepassingen die het werken op afstand ondersteunen is daar een van. Bovendien zijn de meesten het niet gewoon om langdurig thuis te werken. Daar maken cybercriminelen maar al te graag gebruik van. Wat zijn de voornaamste problemen en hoe beschermt u uw medewerkers ertegen?

Rijden zonder geldig rijbewijs? Controleer tijdig de vervaldatum om verzekeringsproblemen te vermijden

29-11-2020
Het is belangrijk tijdig te controleren wanneer uw rijbewijs vervalt. De nieuwe Europese rijbewijzen, die eruitzien als een bankkaart, moet u namelijk om de tien jaar vernieuwen. Rijden zonder geldig rijbewijs kan immers gevolgen hebben voor uw verzekering in geval van schade.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.