Overslaan en naar de inhoud gaan
onze aanpak bij Van Dessel

Bij Van Dessel willen we dat al onze klanten ons als een betrouwbare en betrokken partner ervaren. Een persoonlijke aanpak en een professionele en kwaliteitsvolle service vormen daarom de speerpunten van onze dienstverlening.

Als verzekeringsmakelaar staan we onze klanten op vele domeinen bij.

  • Consultancy - We geven advies en begeleiden bij de analyse van uw risico’s.
  • Risicobeheer - We dekken uw risico’s af met de passende verzekeringen en optimaliseren uw contracten voortdurend in functie van veranderende risico’s.
  • Schadeafhandeling - We hebben een eigen schadedienst die zorgt voor een nauwe begeleiding en vlotte afhandeling van schadegevallen.

We kijken ook verder dan de traditionele makelaarsdiensten: we verkennen de leefwereld van onze klanten en gaan met hen in dialoog om te ontdekken waar we extra waarde kunnen toevoegen. Die inzichten wenden we aan om nieuwe diensten en tools te ontwikkelen waarmee we onze klanten een totaaloplossing bieden en hen het leven écht makkelijker maken.

Wat wij doen, werkt voor u.

Om onze persoonlijke en kwaliteitsvolle service waar te maken, hanteren we 4 basisprincipes in de samenwerking met onze klanten.

We leggen de focus op ú

U en uw bedrijf door en door kennen vinden we essentieel voor een sterke en persoonlijke relatie. Enkel wanneer we precies weten wat uw behoeften en verwachtingen zijn, kunnen we als een echte partner fungeren die exact biedt wat u nodig heeft. Respect en vertrouwen vormen voor ons de basis van onze samenwerking. Daarbij hoort ook een transparante communicatie met heldere informatie en eerlijk advies.

We zijn experten in wat we doen

Van Dessel is al 75 jaar actief in de verzekeringswereld en draait al geruime tijd mee aan de top van het Belgische makelaarslandschap. Daarmee hebben we alle kennis en ervaring in huis om onze klanten met de meest complexe vraagstukken te helpen. Kwaliteit en professionaliteit dragen we steeds hoog in het vaandel.  

We creëren unieke oplossingen

Dankzij onze uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector kunnen we gericht inspelen op veranderende noden en elk verzekeringsprobleem counteren. Waar de klassieke markt geen oplossing biedt, ontwikkelen wij onze eigen producten en tools. Daardoor staan we intussen in heel wat sectoren bekend als een verzekeringsspecialist die in zijn aanbod net dat stapje verder gaat.

We groeien samen met onze klanten

We streven met al onze klanten een langetermijnrelatie na. Dat is enkel mogelijk als we voortdurend met hen meedenken en -groeien. We versterken onze klanten graag door onze inzichten en informatie te delen. De klant moet begrijpen wat we doen en waarom.

 

Deze fundamenten van onze dienstverlening vatten we graag samen in onze baseline: 

Wat wij doen, werkt voor u.

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven