Wenst u advies of een kennismakend gesprek?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 03 482 15 30.

Als zelfstandig ondernemer komt u met veel verschillende partijen in contact: leveranciers, klanten, concurrenten, … De kans dat u ooit in een geschil verwikkeld geraakt, is dus groot. Met een verzekering rechtsbijstand vermijdt u zelf veel tijd en geld te moeten steken in ingewikkelde (gerechtelijke) procedures.

Veel verzekeringspolissen kunt u uitbreiden met een waarborg rechtsbijstand. Toch is het aan te raden om een afzonderlijke verzekering af te sluiten:
 

  • U vermijdt belangenconflicten omdat u steeds op onafhankelijke belangenverdediging kunt rekenen. Want wat als u bijvoorbeeld niet akkoord bent met de expertise van uw eigen verzekeraar? 
 
  • U botst niet op lage interventieplafonds. Geïntegreerde rechtsbijstand is vaak erg beperkt in het verzekerd bedrag. U hebt wel recht op een advocaat, maar die kan nauwelijks voor u presteren.
 
  • U geniet van ruimere en kwalitatievere dekkingen. Waar een uitbreiding rechtsbijstand vaak erg algemeen en beperkt is, wordt een aparte rechtsbijstandspolis volledig op uw maat geschreven.

 

Waarom kiezen voor Van Dessel?

 
  • Uw belangen worden verdedigd bij tal van geschillen: problemen met fiscale administratie, het recupereren van schade aangebracht door derden, gerechtelijke procedures, … Zeker voor contractuele geschillen is een rechtsbijstandverzekering erg nuttig, omdat die vaak niet gedekt zijn in uw andere verzekeringscontracten.
  • Een dekking rechtsbijstand kan inhoudelijk heel complex zijn en bevat vaak tal van uitsluitingen. Wij geven u een duidelijk beeld van de juridische geschillen waarvoor u verzekerd bent.