Wenst u advies of een kennismakend gesprek?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 03 482 15 30.

Een familiale verzekering is niet verplicht maar eigenlijk wel onmisbaar, want ze verzekert u en uw gezinsleden tegen onopzettelijke schade aan anderen.
 

U laat per ongeluk de nieuwe smartphone van een vriend vallen, waardoor het scherm gebarsten is. U maakt met uw fiets een kras op een wagen bij een smalle doorgang op straat. Of uw hond bijt de postbode in het been.

Soms veroorzaakt u zelfs schade bij anderen zonder zelf iets te doen. Bijvoorbeeld bij een waterlek in uw badkamer dat vochtproblemen veroorzaakt bij uw buren, of wanneer een bloempot van uw balkon naar beneden valt en een wagen beschadigt.

Om niet te moeten opdraaien voor de kosten, sluit u best een verzekering af die uw aansprakelijkheid dekt. Maar u kunt ook zelf slachtoffer worden van de fout of nalatigheid van iemand anders. Dankzij de waarborg rechtsbijstand van uw familiale verzekering kunt u dan rekenen op juridische hulp en bijstand om een schadevergoeding te eisen.
 

Waarom kiezen voor Van Dessel?

 
  • Wij selecteren de familiale verzekering die het best bij uw gezin past. Bovenop de basiswaarborgen op maat bieden wij uitbreidingen voor specifieke risico’s.
  • Burgerlijke aansprakelijkheid (BA) privéleven
    • Deze basiswaarborg van uw familiale verzekering verzekert uzelf, uw inwonende gezinsleden en uw huisdieren tegen materiële en lichamelijke schade aan derden.
  • Rechtsbijstand
    • Wanneer u schade oploopt door de fout of nalatigheid van iemand anders, kunt u zich beroepen op uw rechtsbijstandsverzekering om een vergoeding te eisen. Deze verzekering dekt de kosten en erelonen voor advocaten en experts en zorgt voor een compensatie wanneer de aansprakelijke tegenpartij de schadevergoeding niet kan betalen.