Van Dessel Insurance Brokers leunt al jaren aan bij de top 5 van grootste verzekeringsmakelaars in België. Wij zijn onafhankelijk verzekeringspartner voor KMO's, grote ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen en particulieren. Onze 200 medewerkers geven verzekeringsadvies aan ruim 30.000 klanten.

Onze missie

Als onafhankelijke makelaar willen wij duurzaam en proactief het welzijn van bedrijven, organisaties, ondernemers, gezinnen én dat van onze medewerkers verzekeren.

Onze visie

Ondernemende houding

Van Dessel combineert een schat aan expertise en tonnen ervaring met een discrete maar zeer ondernemende cultuur.

Bewegend naar de toekomst

Wij staan nooit stil en sturen consistent de technologische evolutie aan. Wij zijn alert en streven ernaar om ook in de toekomst een toonaangevende onderneming te zijn. Wij investeren graag in onze mensen en in onze systemen om aan de moderne noden van een future-proof bedrijf te voldoen.

Steeds nabij

Als gezonde onderneming met familiale waarden geloven wij in de kracht van persoonlijke relaties met onze klanten, met onze stakeholders en intern als team Van Dessel. 

Luisterend naar onze klant

Onze innovaties zijn steevast de vertaling van de wensen van onze klanten, met eerbied voor ieders eigenheid.

 

Onze waarden

Doordrongen

Wij zijn echte vakmensen. Hard werkend. Altijd betrokken. Onze wortels zitten meer dan 70 jaar diep. De goesting om continu te vernieuwen in een snel veranderende omgeving houdt ons jong. Onze intenties zijn echt. Onze bezorgdheid oprecht.

Doordacht

Wij denken na. Wij denken voor. Altijd vanuit het standpunt van de klant. Analytisch, adviserend en immer oplossingsgericht. Klanten proactief kunnen dienen, dat drijft ons. Voor hen nemen we graag initiatief en dat stimuleert ons in onze eigen ontwikkeling. Dat maakt ons tot trotse ambassadeurs!

Doorzichtig

Wij houden van heldere en open communicatie. Ons woord is meer waard dan een contract. In alle transparantie en in volle discretie komen wij onze verplichtingen na, als een betrouwbare en loyale partner. Wij flankeren graag onopvallend indrukwekkend.

 

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.