Van Dessel Insurance Brokers leunt al jaren aan bij de top 5 van grootste verzekeringsmakelaars in België. Wij zijn onafhankelijk verzekeringspartner voor KMO's, grote ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen en particulieren. Onze 160 medewerkers geven verzekeringsadvies aan bijna 30.000 klanten.

Die klanten hebben één ding gemeen: ze willen zeker zijn. Zeker dat ze zorgeloos kunnen leven en ondernemen, ook als hen of hun bedrijf iets overkomt. Als verzekeringsmakelaar is het ons doel om hen die zekerheid en gemoedsrust te bieden. Daarbij streven we drie belangrijke principes na:
 

  • We willen steeds de beste verzekeringsoplossing geven. Door aandachtig te luisteren naar de verwachtingen, behoeften en toekomstplannen van onze klanten, stellen we het verzekeringspakket voor dat het best beantwoordt aan hun specifieke situatie.
 
  • We willen op elk moment toegevoegde waarde bieden. Met doeltreffend risicobeheer schakelen we van in het begin zo veel mogelijk gevaren uit. Als het dan toch eens verkeerd gaat, zorgen we voor nauwe begeleiding en vlotte schadeafhandeling.
 
  • We willen voorbereid zijn op de toekomst. Onze wereld verandert razendsnel onder invloed van de digitalisering en globalisering, wat voortdurend nieuwe en complexe risico’s met zich meebrengt. We volgen die evoluties op de voet om pasklare antwoorden te voorzien.
 

Onze onderneming werd opgericht in 1946. We zijn onze bakermat in Berlaar trouw gebleven, want meer dan 70 jaar later is de hoofdzetel er nog steeds gevestigd. Met intussen de derde generatie aan het hoofd is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler die zijn sterke lokale verankering combineert met flinke internationale armslag.
 


 

Bekijk ook eens onze bedrijfsfilm:
 

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.