Verzekeringskantoor Van Dessel wordt sinds de oprichting in 1946 geleid door de familie Verlinden. Hugo Verlinden, voorzitter van de Raad van Bestuur, en Patrick Verlinden, huidig CEO, vertegenwoordigen respectievelijk de tweede en derde generatie. Op 1 oktober 2020 heetten we twee nieuwkomers uit de familie Verlinden welkom in ons bedrijf.

Daniëlle Verlinden, zus van Patrick Verlinden, zal vanuit haar achtergrond als licentiate informatica onze CIO Chris Govaerts ondersteunen. Haar focus ligt voornamelijk op de IT-projecten die van Van Dessel een digitaal sterke organisatie moeten maken.

Met Tim Verlinden, de oudste zoon van Patrick Verlinden, doet de vierde generatie van de familie Verlinden haar intrede in het bedrijf. Tim bouwde de voorbije jaren de nodige ervaring op in de verzekeringswereld en zal na een interne stage één van onze business units vervoegen.

Onze CEO Patrick Verlinden ziet voor beiden een mooie rol weggelegd in het Van Dessel van de toekomst: “We hechten veel waarde aan het familiale karakter van ons bedrijf, maar we willen bovenal voortdurend innoveren om een toonaangevende speler te blijven aan de top van het Belgische makelaarslandschap. De profielen van Daniëlle en Tim sluiten daar perfect bij aan. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze een grote meerwaarde zullen vormen voor Van Dessel.”


V.l.n.r. Patrick Verlinden, Daniëlle Verlinden, Tim Verlinden en Hugo Verlinden
15-10-2020
Volgt u de nieuwste trends, inzichten en nieuwtjes in de verzekeringswereld graag op de voet?

Kom regelmatig een kijkje nemen op onze blog of volg ons via sociale media.