Vanaf maandag 1 april zal Affirmo, ons filiaal in Gent, zijn klanten servicen vanuit een gloednieuw kantoor in het complex Absoluut Plaza aan de Kortrijksesteenweg. De verhuis naar een nieuwe locatie betekent een volgende belangrijke stap in de realisatie van onze groeiambities.

Ongeveer een jaar geleden ging Van Dessel Insurance Brokers een strategisch partnership aan met het Gentse makelaarskantoor Affirmo. De participatie bood voor Van Dessel een mooie kans om onze positie als toonaangevende verzekeringsmakelaar in Oost- en West-Vlaanderen te verstevigen en ook Affirmo zag in Van Dessel de perfecte partner om zijn groeiambities waar te maken.

Een verbetering op alle vlakken

Met de verhuis zet Affirmo een volgende belangrijke stap in de professionalisering en optimalisatie van zijn dienstverlening. Daarnaast biedt de nieuwe locatie met haar ligging en ruime parking een groot voordeel naar bereikbaarheid.

Vanaf maandag 1 april zijn klanten van Affirmo welkom op volgend adres:

Affirmo – Van Dessel Insurance Brokers
Schoonzichtstraat 27
9051 Gent

Logowijziging

De verhuizing gaat ook gepaard met een logowijziging. Voortaan wordt het partnerlogo Affirmo-Van Dessel Insurance Brokers gebruikt op alle brieven en communicaties. 

Wat zijn voor u de gevolgen van de verhuis?

De verhuis vindt plaats op vrijdag 29 maart. Voor dringende zaken blijft Affirmo die dag bereikbaar op de gekende nummers.

Buiten het aangepaste logo en de nieuwe locatie verandert er voor de klanten niets. De vertrouwde contactpersonen blijven het persoonlijke aanspreekpunt en ook het telefoonnummer (+32 (0)9 242 83 40) en faxnummer (+32 (0)9 242 83 20) blijven ongewijzigd.

Onze klanten die vanuit Gent geserviced worden, kunnen dus gerust zijn: zij blijven zeker van een vlekkeloze dienstverlening, want dat is nog steeds onze absolute prioriteit.

 

27-03-2019
Volgt u de nieuwste trends, inzichten en nieuwtjes in de verzekeringswereld graag op de voet?

Kom regelmatig een kijkje nemen op onze blog of volg ons via sociale media.