Van Dessel Insurance Brokers heeft een strategische participatie genomen in het Turnhouts kantoor Swaegers Verzekeringen. Deze acquisitie betekent een nieuwe stap vooruit in het groeiplan om Van Dessel uit te bouwen tot een leidende verzekeringsmakelaar.

Swaegers Verzekeringen treedt al 30 jaar op als makelaar en consultant voor ondernemingen. Het kantoor mag heel wat transport- en productiebedrijven tot zijn klanten rekenen. Daarnaast beheert het ook de verzekeringsportefeuille van particuliere klanten. Het team van Swaegers Verzekeringen telt een twintigtal medewerkers en wordt geleid door Koen Van Hees en Koen Druyts.

De keuze voor Swaegers Verzekeringen als strategische groeipartner voor Van Dessel is niet toevallig. CEO Patrick Verlinden: “Swaegers Verzekeringen is een onafhankelijk makelaarskantoor dat in zijn beleidsvoering dezelfde waarden hanteert als Van Dessel. Bovendien beschikt het team over sterke verzekeringstechnische kennis. We zien er dus de ideale partner in om onze groeiambities te realiseren en onze specialisatie in transport- en corporate verzekeringen te verdiepen.”

Voor de klanten van Swaegers Verzekeringen brengt de samenwerking geen directe gevolgen met zich mee. Zij worden verder geserviced door hun vertrouwde makelaar in het bestaande kantoor aan de Kempenlaan in Turnhout.
 
05-06-2019
Volgt u de nieuwste trends, inzichten en nieuwtjes in de verzekeringswereld graag op de voet?

Kom regelmatig een kijkje nemen op onze blog of volg ons via sociale media.