Om het beheren van internationale verzekeringsprogramma’s makkelijker te maken heeft Brokerslink een online platform ontwikkeld: Space B. Daarop worden alle relevante data in één portfolio verzameld zodat verzekeringsmakelaars eenvoudig de internationale programma’s van hun klanten kunnen opvolgen. We zijn trots dat onze experten in internationaal verzekeren mee aan de wieg stonden van deze innovatieve beheerstool!

Wereldwijd zijn er ontelbaar veel internationale verzekeringsprogramma’s. Verschillende munteenheden, meerdere talen, diverse regelgevingen en een tekort aan digitalisering zorgen er echter voor dat ze moeilijk te beheren en te vereenvoudigen zijn.

Daar heeft Brokerslink, een wereldwijd netwerk van verzekeringsmakelaars, wat op gevonden. De organisatie heeft een nieuw platform ontwikkeld om internationale verzekeringsprogramma’s makkelijker te beheren: Space B. Daar heeft Van Dessel, als lid van het Brokerslinknetwerk, met veel enthousiasme aan meegewerkt.

Space B is een online beheerstool die alle relevante data in één portfolio verzamelt waardoor verzekeringsmakelaars de internationale programma’s van hun klanten kunnen opvolgen. Space B zorgt dus voor een gemakkelijke en doeltreffende werkwijze in het beheren van verzekeringsprogramma’s. Dit filmpje biedt u alvast een preview van de tool.
01-02-2021
Volgt u de nieuwste trends, inzichten en nieuwtjes in de verzekeringswereld graag op de voet?

Kom regelmatig een kijkje nemen op onze blog of volg ons via sociale media.