Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

Vrijwilligerswerk
Tom Janssens
3 min

Vrijwilligerswerk en verenigingswerk, de verschillen uitgelegd

Het begrip ‘vrijwilligerswerk’ is taalkundig perfect. Door het gebruik van het woord werk is bij velen het idee ontstaan dat het over betaalde arbeid gaat. Dit leidt meer dan eens tot misverstanden over hoe men omgaat met vrijwilligerswerk in de organisatie. Vaak zien organisaties het als een andere vorm van arbeid (werknemerschap), wat niet correct is. Vrijwilligerswerk is immers een onbezoldigde activiteit, wel werk maar geen arbeid in de zin van Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid. In het vrijwilligerswerk krijgen mensen geen loon maar engageren ze zich om inspanningen te leveren, mee te werken aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie, zonder dat ze hiervoor betaald worden. Met de introductie van het zogenaamde Verenigingswerk ( = artikel 17) is de verwarring met het statuut van de vrijwilliger dus nog groter geworden. 

Lees meer
Uitvaartverzekering
Onze expert
3 min

Uitvaartverzekering: waarom en hoe werkt het?

De kosten van een begrafenis of crematie zijn soms onverwacht hoog. Vandaag kost een ‘standaard’ uitvaart gemiddeld zo’n 5.000,00 euro. In dit bedrag wordt bovendien geen rekening gehouden met bijkomende kosten, zoals de koffietafel, de grafsteen, bidprentjes enzovoort. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een uitvaartverzekering. Deze zorgt ervoor dat de uitvaart geen financiële domper voor hun nabestaanden wordt. Met een uitvaartverzekering verzekert u immers uzelf, en bijgevolg uw nabestaanden, voor de kosten van uw begrafenis of crematie.

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven