Facebook

Stel uw pensioen veilig

U kent de doemscenario’s voor uw oude dag: een klein pensioen en een duurder leven. Het slechte nieuws? Dat verhaal klopt. En écht niet alleen voor zelfstandigen. Het goede nieuws? Van Dessel helpt u die oude dag tóch zorgeloos te maken.

Kom vrijblijvend praten over uw pensioen

art_pensioen

Alles voor een zorgeloos pensioen

Een ideaal pensioenpakket samenstellen is maatwerk. Onze specialisten vertalen uw toekomstplannen in de juiste financiële en fiscale producten. Zodat uw pensioen straks een heerlijk zorgenvrije tijd wordt. U vindt bij ons:

Vandessel_overzicht_pensioen_th

Doordacht pensioen- en beleggingsadvies

Uw financiële specialist bij Van Dessel is een echte vertrouwenspersoon. Hij luistert aandachtig naar uw wensen, plannen en mogelijkheden. En op basis daarvan tekent hij een fiscaal gunstig spaar- en beleggingsplan uit. Waarin u uiteraard alle controle behoudt.

Ons beleggings advies is gebaseerd op drie pijlers:

  1. Onafhankelijk advies – We gaan met u op zoek naar het meest gunstige product voor uw toekomst. Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij dat te vinden is.
  2. Volledig aanbod – Praat met ons over uw vrij aanvullend pensioen, uw gewaarborgd inkomen, uw individuele pensioentoezeggingen, en uw beleggingen. Ook voor uw werknemers hebben we polissen, zoals een groepsverzekering en collectieve hospitalisatieverzekering. 
  3. Specialisten – Onze experts bezitten een uitmuntende fiscale en juridische kennis om u door het pensioenlandschap te loodsen.


Vraag meteen een vrijblijvend gesprek

Verzeker uw voertuigen

Verzeker uw gezin

Verzeker uw bedrijf

logo vandessel

Door deze 2 vragen te beantwoorden, helpt u ons deze website beter te maken.
U kunt dit venster gewoon sluiten als u niet wilt antwoorden.

U bezoekt onze website als …
Wat komt u op onze website doen? Omschrijf zo specifiek mogelijk.
Verstuur