Facebook

Van Dessel beheerst uw risico's

We zijn geboren luisteraars. We leven ons in uw plannen in, bestuderen uw vragen en formuleren het enige juiste antwoord. In de vorm van een helder, overzichtelijk dossier. Uw zekerheid? Ons onafhankelijke familiebedrijf heeft meer dan vijftig jaar ervaring en honderden tevreden klanten.

Missie

Van Dessel is een onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar.

We streven een optimale dienstverlening na in alle activiteiten die we regionaal, nationaal en internationaal aanbieden.

Vakbekwaamheid en dynamische ondernemingsgeest zorgen voor de toegevoegde waarde die leidt tot tevredenheid van onze totaalklanten die wij blijvend koesteren.

Waarden

De klant staat centraal in al onze acties – we luisteren naar hem en voldoen aan zijn verwachtingen.

Door onze creativiteit zijn wij steeds een stapje voor. We anticiperen op de wensen van onze klanten. We aarzelen niet te verbeteren en te vernieuwen.

Onze medewerkers zijn belangrijk. We bieden hen de nodige ruimte om hun verantwoordelijkheid spontaan op te nemen en hun opdrachten kwalitatief uit te voeren om als team onze doelstellingen te realiseren.

Wij geloven in ethisch ondernemen en beschouwen het als onze plicht om dit als waardemeter te hanteren in al onze relaties.

Visie

De groep Van Dessel streeft naar een positie binnen de top vijf van de Belgische verzekeringsmakelaars door interne en externe groei, zowel nationaal als internationaal.

Human Capital vormt de bouwsteen van het bedrijf.

Door afbakening van deelgebieden vinden we de juiste oplossing voor de benadering en opvolging van onze klanten. Onze klantensegmenten worden creatief en kwaliteitsgericht verder uitgebouwd met eigen producten. Beheer via volmachten is de basis van onze relaties met de verzekeringsmaatschappijen en is de garantie voor efficiënt dienstbetoon.

 
logo vandessel

Door deze 2 vragen te beantwoorden, helpt u ons deze website beter te maken.
U kunt dit venster gewoon sluiten als u niet wilt antwoorden.

U bezoekt onze website als …
Wat komt u op onze website doen? Omschrijf zo specifiek mogelijk.
Verstuur