Facebook

Service over de grenzen heen

Hoe verzekert u uw activiteit in landen waar de verzekeringswetgeving u even vreemd is als de taal? U hebt een verzekeringspartner nodig die niet alleen de taal, maar ook alle regels kent. Van Dessel luistert naar u, en vertaalt uw verhaal in een professioneel en overzichtelijk internationaal programma.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Internationale kantoren en netwerken

Via ons kantoor in Slowakije Risk Management Consulting s.r.o., staan we u in Centraal en Oost-Europa graag bij. En om ook wereldwijd de juiste service aan te bieden, zijn we aangesloten bij een reeks netwerken van onafhankelijke makelaars. Zij delen onze kijk op service en kwaliteit. Zo geniet u ook voorbij onze grenzen van:

 • professionele implementatie van internationale verzekeringsprogramma’s;
 • informatieverstrekking over lokale vereisten;
 • opvolging van lokale polissen;
 • een gestructureerde procedure bij schadeafhandeling.

Van Dessel is lid van deze netwerken:

 • Aesis: een hechte samenwerking tussen de allerbeste Europese verzekeringsmakelaars. Van Dessel was trouwens een van de stichtende leden. Deze groep heeft in totaal 3.600 werknemers, verspreid over 35 kantoren. Het netwerk kent inmiddels een uitbreiding naar Noord- en Latijns Amerika.
  U vindt meer info op www.aesis-network.com.
 • BrokersLink: een associatie die verder gaat dan een traditioneel netwerk. Het is een samensmelting van een Europees, Aziatisch en Amerikaans netwerk, aangevuld met lijnspecialisten en een sterke herverzekeraar.  Voor meer info: www.brokerslink.com.
 • Media Insurance (MI): via dit netwerk biedt Van Dessel een gespecialiseerde oplossing voor de mediasector in al zijn segmenten. De leden zijn, elk in hun land, een autoriteit binnen deze sector. U vindt alle details op www.mediainsurancenetwork.com.
 • Trust Risk Control: is een in Duitsland gebaseerd netwerk, dat reeds in 1998 werd opgericht. Met 113 leden en actief behandelde internationale accounts in meer dan 90 landen, behoort TRC tot één van de meest toonaangevende makelaarsnetwerken ter wereld.
  U vindt meer info op www.trustrc.com.
logo vandessel

Door deze 2 vragen te beantwoorden, helpt u ons deze website beter te maken.
U kunt dit venster gewoon sluiten als u niet wilt antwoorden.

U bezoekt onze website als …
Wat komt u op onze website doen? Omschrijf zo specifiek mogelijk.
Verstuur