Facebook

Verzeker uw bedrijf met sterke dekkingen

Uw onderneming heeft een betrouwbare verzekeringspartner nodig.  Een makelaar die uw specifieke risico’s afdekt én uw verzekeringsportefeuille regelmatig kritisch onder de loep neemt.

Vraag meteen een vrijblijvend gesprek

art_bedrijf

Verzekeringen op maat van bedrijven

Van Dessel is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. We selecteren voor uw bedrijf altijd de meest geschikte polis op de markt. Schakel ons onder meer in voor:

Vandessel_overzicht_bedrijf_th

 

 

Sport

Van Dessel zorgt voor vijf zekerheden

U krijgt niet zomaar een polis voorgeschoteld. Wél een audit. Die brengt alle relevante risico's voor uw zaak in kaart. Daarmee stellen we een verzekeringsplan op dat al uw bedrijfsrisico's afdekt.

Zo geniet u van vijf zekerheden:

  1. Een waterdicht pakket – We selecteren de juiste polissen uit het aanbod om al uw bedrijfsrisico's af te dekken. Uw accountmanager vertaalt de kennis van meer dan honderd specialisten in concreet advies voor uw zaak.
  2. Onafhankelijk advies – Van Dessel is niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. U krijgt dus altijd de beste polis voor uw bedrijf. Onze sterke onderhandelingspositie zorgt bovendien voor scherpe tarieven.
  3. Snelle service – U hebt maar één telefoonnummer. Dat van uw accountmanager die onze procedures voor schadegevallen en nieuwe contracten razendsnel in gang zet.
  4. Inspraak en duidelijkheid – We leggen u geen standaardcontracten voor. Wel glasheldere polissen met clausules die rekening houden met uw specifieke situatie.
  5. Internationale ondersteuning – Ook buiten België blijven we bij u. Ons internationale netwerk van lokale verzekeringskantoren garandeert overal een sterke service.

 

Vraag meteen een vrijblijvend gesprek

Verzeker uw pensioen

Verzeker uw gezin

Verzeker uw voertuigen

logo vandessel

Door deze 2 vragen te beantwoorden, helpt u ons deze website beter te maken.
U kunt dit venster gewoon sluiten als u niet wilt antwoorden.

U bezoekt onze website als …
Wat komt u op onze website doen? Omschrijf zo specifiek mogelijk.
Verstuur