Wenst u advies of een kennismakend gesprek?

Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 03 482 15 30.

Voor professionals uit de bouwsector zijn verzekeringen meestal een ver-van-hun-bed-show. Krijgt u ook kop noch staart aan de kleine lettertjes in verzekerings- en aannemingscontracten? Wilt u ook eindelijk weten waarvoor u nu wel of niet verzekerd bent? Volgt u graag ook eens een praktische opleiding over de risico’s op een bouwwerf? En wilt u eigenlijk gewoon op uw beide oren slapen als het over verzekeringsrisico’s gaat? Als uw antwoord op deze vragen overwegend ‘ja’ is, dan bent u bij Van Dessel aan het juiste adres.


Speciaal voor de bouwsector hebben wij VD Construct Solutions ontwikkeld. Met dit totaalconcept gaan we véél verder dan u gewoon bent:

  • Uiteraard gaan we via een diepgaande audit na welke risico’s u loopt en leggen we u in gewone mensentaal uit wat wel of niet verzekerbaar is.
  • Voor de verzekerbare risico’s zoeken we de beste dekking aan de scherpste tarieven. We hebben aandacht voor specifieke clausules in uw contracten en voorzien zelf ontwikkelde bouwclausules om helemaal op uw maat te werken.
  • Uw verzekeringsportefeuille houden we nadien up-to-date door uw polissen jaarlijks te evalueren en aan te passen aan eventuele wijzigingen in uw bedrijf en activiteiten.
  • Om ervoor te zorgen dat u uw verzekeringspakket begrijpt, voorzien wij een coachings- en opleidingsprogramma. We leggen op een verstaanbare manier uit hoe uw bouwproject verzekeringstechnisch in elkaar zit, welke risico’s u loopt, hoe u zich op het vlak van verzekeringen tot de andere bouwpartners verhoudt en wat u moet doen in geval van schade. Daarnaast krijgt u praktische preventietips om het risico op schadegevallen te verminderen.

 

VD Construct Solutions is er voor alle spelers die bij bouwprojecten betrokken zijn: bouwheren, aannemers, architecten, studiebureaus, projectontwikkelaars, bouwpromotoren en –consultants en overheden.

Vanaf 1 juli 2018 verplicht de Wet Peeters-Borsus nagenoeg al wie actief is in de bouwsector om voor ruwbouwwerken een decenale verzekering (tienjarige aansprakelijkheid) af te sluiten. Alle info vindt u in ons blogbericht over deze wetswijziging. Wij adviseren u in deze materie, zodat u volledig in regel bent.

 

Hoe maken wij het verschil?

 
  • Ons uitgebreid netwerk en onze uitstekende contacten met verzekeraars, juristen en specialisten laten ons toe voor elk risico de beste oplossing te bieden.
  • Ook in internationale bouwprojecten begeleiden wij onze klanten van a tot z.
  • Wij onderschrijven geen standaardcontracten, maar werken geheel op uw maat met eigen voorwaarden en clausules.
  • Dankzij onze conceptbenadering kunt u met een gerust hart bouwen. U hoeft zich zelf niet om uw verzekeringen te bekommeren, maar zult wel perfect begrijpen waarover het gaat.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons.