Op zondag 13 september 2020 organiseren de medewerkers van Van Dessel de VD Run 4 Fun, een recreatief loop- en wandelevent. De opbrengst gaat integraal naar Beyond the Moon, een vzw die vakanties organiseert voor gezinnen met een ziek kind. Wilt u dit mooie initiatief steunen? Trek dan mee uw loopschoenen aan of engageer u als sponsor!
Als verzekeringsmakelaar zijn wij elke dag in de weer om het welzijn van onze klanten – bedrijven, organisaties, ondernemers en gezinnen – te verzekeren. Daarnaast willen we ook een bredere maatschappelijke rol spelen en iets doen voor onze medemens die het minder goed heeft. Zo is het idee gegroeid om een evenement te organiseren voor een goed doel. Van Dessel is een bedrijf met een hart voor sport, dus was de keuze snel gemaakt om een sportief luik te koppelen aan een sociaal evenement. En zo werd de VD Run 4 Fun geboren.Het logo vat perfect samen waar onze VD Run 4 Fun voor staat:
  • een loop- en wandelevenement
  • waarbij het recreatieve aspect en het fun-element primeren
  • en waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat: Beyond the Moon.

De VD Run 4 Fun is gericht op alle leeftijden en niveaus en wil het samenhorigheidsgevoel onder collega’s, vrienden en familie benadrukken. Daarom hebben we gekozen voor een concept waarbij teams van 1 tot 4 personen twintig kilometer afleggen. De tijd die de deelnemers nodig hebben om deze afstand te overbruggen wordt geregistreerd, maar enkel voor sportieve doeleinden. Er wordt geen ranking gemaakt en er zijn geen prijzen aan verbonden. Jongere kinderen kunnen hun beste beentje voorzetten tijdens de Kids Run. Daarnaast zullen er voor de aanwezigen heel wat eet- en drinkmogelijkheden en randanimatie voorzien worden.

Met het kasteeldomein La Garenne in Itegem beschikt de familie Verlinden – stichter van Van Dessel – over de gedroomde locatie om zo’n sociaal-sportief evenement te organiseren. In het aangename, groene bos dat het prachtige kasteel omringt lopen of wandelen de deelnemers 12 rondes van ongeveer 1,65 kilometer.

Wilt u uw steentje bijdragen? Trek dan uw loopschoenen aan en schrijf u in! Ziet u actieve deelname minder zitten, dan kunt u ook steeds ons event sponsoren.

Meer info?

Surf naar www.vdrun4fun.be.
10-03-2020
Benieuwd hoe we met Van Dessel ons steentje proberen bij te dragen aan een betere maatschappij?

Vind het uit in de rubriek "CSR"!