Overslaan en naar de inhoud gaan

Hugo Verlinden, voorzitter van onze Raad van Bestuur, mocht de TRC Crystal Globe Award 2018 in ontvangst nemen in het bijzijn van Charlotte Naedts, onze account executive binnen het internationale departement. Samen met collega’s Kaat Bamelis en Anne Stakenborghs zorgt zij voor de administratieve verwerking van zowel inkomende als uitgaande internationale business.

TRC award

V.l.n.r. Anne Stakenborghs, Charlotte Naedts en Kaat Bamelis van ons internationaal departement

CEO Patrick Verlinden is trots op de onderscheiding als makelaar met de beste service: “We streven voortdurend naar topkwaliteit in onze dienstverlening. Deze award is de beloning van de jarenlange inspanningen om ons servicelevel steeds verder op te trekken. Het feit dat de Duitse makelaars de lat voor het serviceniveau heel hoog leggen, geeft nog extra cachet aan deze trofee.”

TRC biedt een oplossing voor Duitse verzekeringsmakelaars die zelf de knowhow missen om klanten met internationale business te bedienen. Het coördineert die business via een netwerk van meer dan 200 makelaars verspreid over alle economisch relevante landen. Van Dessel is de exclusieve verzekeringspartner voor België.

Van Dessel is al een twintigtal jaar actief op het internationale toneel. We zijn één van de stichtende leden van Aesis, een netwerk dat in 2000 opgericht werd. Intussen zijn we ook toegetreden tot Brokerslink (waar we ook aandeelhouder zijn), TRC en Media Insurance Network. Daarnaast hebben we nog tal van samenwerkingsverbanden afgesloten met partners buiten deze netwerken. Dat alles toont aan dat Van Dessel internationaal erg gewaardeerd wordt voor zijn service.

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven