Van Dessel Insurance Brokers neemt een strategisch meerderheidsbelang in het Gentse makelaarskantoor Affirmo. Met deze participatie zet Van Dessel een belangrijke stap om zijn positie als toonaangevende verzekeringsmakelaar ook in Oost- en West-Vlaanderen te verstevigen.

Affirmo is met meer dan 90 jaar ervaring in het verzekeren van ondernemingen en particulieren een gevestigde waarde in het Gentse. Het kantoor wordt geleid door Marc en Magali Delens en Robert Verheyden. Samen met hun team van 11 medewerkers realiseren zij een jaaromzet van 1,4 miljoen euro. Door zijn familiale karakter, mooie groeicijfers en focus op expertise en kwaliteit vertoont Affirmo sterke gelijkenissen met Van Dessel.

Van Dessel ziet in Affirmo dan ook de perfecte partner om zijn groeiambities waar te maken. CEO Patrick Verlinden: “Na de recente opening van een kantoor in Brussel planten we met deze meerderheidsparticipatie een eerste vlag om onze positie in Vlaanderen uit te bouwen. En we hopen dat er snel nog zullen volgen, want we broeden op nog meer uitbreidingen buiten ons vertrouwde territorium in de Kempen.”

De samenwerking met Van Dessel vormt ook voor de klanten van Affirmo een meerwaarde. Zij kunnen nog steeds rekenen op de persoonlijke en lokale service van hun vertrouwde makelaar én profiteren voortaan mee van de knowhow en slagkracht van één van de grootste spelers op de markt.
24-04-2018
Volgt u de nieuwste trends, inzichten en nieuwtjes in de verzekeringswereld graag op de voet?

Kom regelmatig een kijkje nemen op onze blog of volg ons via sociale media.